Home

Upcoming Events

Sunday, December 17
1:00pm - 3:30pm
Art in the Face oF War: Art in the Face of War- Feature Documentary. Eight World War II artists/veterans recount their service experience...
Monday, December 18
10:15am - 11:00am
Join us for storytime for 2-5 year olds along with their parents or caregivers, in a 45-minute program featuring books, songs, finger plays, and a craft activity.
Monday, December 18
6:00pm - 8:00pm
Journeys Onward contines on Monday, December 18 at 6:00 p.m. when Dr. Yvonne R Masakowski will present “War Reflected In The Arts and Humanities: WW II Era”. Speaker Dr....
Tuesday, December 19
1:30pm - 4:00pm
Dunkirk  PG-13 | 1h 46min | Action, Drama, History | 2017  Allied soldiers from Belgium, the British Empire and France are surrounded by the German Army, and evacuated...
Wednesday, December 20
10:15am - 10:45am
Join us for "Mother Goose Time", a 30 minute, play-based program featuring nursery rhymes, finger plays, songs and books for children from birth to 2 years along with a...
Sunday, December 17
1:00pm - 4:30pm
I will be conducting interviews for my Master's research.
Sunday, December 17
1:00pm - 3:30pm
Art in the Face oF War: Art in the Face of War- Feature Documentary. Eight World War II artists/veterans recount their service experience...
Monday, December 18
6:00pm - 8:00pm
Journeys Onward contines on Monday, December 18 at 6:00 p.m. when Dr. Yvonne R Masakowski will present “War Reflected In The Arts and Humanities: WW II Era”. Speaker Dr....
Tuesday, December 19
10:30am - 3:45pm
Interviews for Master's research.
Tuesday, December 19
1:30pm - 4:00pm
Dunkirk  PG-13 | 1h 46min | Action, Drama, History | 2017  Allied soldiers from Belgium, the British Empire and France are surrounded by the German Army, and evacuated...
Monday, December 18
10:15am - 11:00am
Join us for storytime for 2-5 year olds along with their parents or caregivers, in a 45-minute program featuring books, songs, finger plays, and a craft activity.
Wednesday, December 20
10:15am - 10:45am
Join us for "Mother Goose Time", a 30 minute, play-based program featuring nursery rhymes, finger plays, songs and books for children from birth to 2 years along with a...
Wednesday, December 20
11:15am - 12:00pm
Join us for storytime for 2-5 year olds along with their parents or caregivers, in a 45-minute program featuring books, songs, finger plays, and a craft activity.
Wednesday, December 20
3:00pm - 4:00pm
The November Grades 5-6 Book Club will be held on Wednesday, December 20 at 3 p.m. We will be reading...
Thursday, December 21
3:00pm - 5:00pm
Children of all ages are invited to attend a drop-in session of the informal Lego Club. Build for 20 minutes or 2 hours! Lego creations are then displayed in the library for...
Monday, December 18
6:00pm - 8:00pm
Journeys Onward contines on Monday, December 18 at 6:00 p.m. when Dr. Yvonne R Masakowski will present “War Reflected In The Arts and Humanities: WW II Era”. Speaker Dr....
Wednesday, December 20
3:00pm - 4:00pm
The November Grades 5-6 Book Club will be held on Wednesday, December 20 at 3 p.m. We will be reading...
Thursday, December 21
3:00pm - 5:00pm
Children of all ages are invited to attend a drop-in session of the informal Lego Club. Build for 20 minutes or 2 hours! Lego creations are then displayed in the library for...
Wednesday, December 27
4:00pm - 5:00pm
The next meeting of the Grades 7 and Up Book Club will be held on Wednesday, December 27 at 4:00 p.m. We will be discussing ...
Thursday, December 28
3:00pm - 5:00pm
Children of all ages are invited to attend a drop-in session of the informal Lego Club. Build for 20 minutes or 2 hours! Lego creations are then displayed in the library for...